MO-JO AMSTERDAM

Online eten bestellen

Recentebeoordeling


4,5 sterren uit 283 beoordelingen

Alle beoordelingen zijn van Thuisbezorgd.nl klanten die besteld hebben bij Mo-Jo Amsterdam. Meer weten? Ontdek meer

26 aug 2022 om 21:09 100%
21 jun 2022 om 23:35 Food was prepared fast. Sushi was good, fried dishes were disappointing
21 mei 2022 om 21:13 Ongelooflijk lekker / vers gemaakt Gebakken bananen zijn goddelijk met heerlijk sausje van kokos
8 mei 2022 om 19:49 Quick, friendly and cheerful delivery Amazing food as always. Thank you!
18 apr 2022 om 14:15 Was een prima bestelling, netjes verpakt, het eten was helemaal lekker en ook voldoende. Een aanrader nog steeds!
28 mrt 2022 om 21:57 Gewoon perfect -ik maakte me zorgen... maar alles was oké. Wat is dat heerlijk
26 mrt 2022 om 6:38 1ste keer dat we hier besteld hadden. Zeker voor herhaling vatbaar! Alleen jammer dat de warme gerechten niet extra ingepakt waren en bij de koude sushi zat, maakte het gelukkig niet minder lekker!
22 mrt 2022 om 15:45 Heerlijk gegeten en vriendelijke en erg vriendelijke bezorger
3 mrt 2022 om 2:41 Altijd lekker!!
26 feb 2022 om 19:23 Ik heb gisteren een mail gestuurd aan de klantenservice, maar nog geen antwoord ontvangen. Ik hoop dat de reactie niet te lang op zich laat wachten. Ik heb € 10,00 teveel betaald voor niet geleverde gerechten.
24 feb 2022 om 22:40 30mins indicated ended up 70mins. The Tracker jumped from 12mins to 34mins. Restaurant nearby yet warm noodles were cold (bezorger said he had to wait, no idea). Worse still, the veg noodles tasted wrong / of meat. Have thrown away. Disappointing.
26 jan 2022 om 9:42 Was weer zaalig